среда, 3 февраля 2016 г.

Час творчості вчителя

 або 

конкурс «Вчитель року-2016»

     Талантами сповнена запорізька земля. Щиро дарує вона митців, винахідників, спортсменів… тобто справжніх майстрів своєї справи. Правду кажуть: учителями не стають, ними народжуються. Хоча, звичайно - це не тільки Божий дар, а й дуже наполеглива та відповідальна праця. І серце, віддане дітям. А ще  є творчі конкурси, які допомагають розкритися цим талантам, сприяти їх розвиткові та удосконаленню. Серед них – конкурс «Вчитель року».
      Цьогорічний конкурс зібрав вчителів у номінаціях «Історія», «Захист Вітчизни», «Математика» й «Англійська мова». 2 лютого розпочався очний етап обласного туру змагань. На розгляд журі були запропоновані майстер-класи, що мали за мету демонстрацію вчителями інноваційних технологій, методик, авторських напрацювань, практичного розкриття методів своєї роботи та оригінальності прояву власного педагогічного мислення. Радію успіхам і пишаюся нашими вчителями, які показали дуже високий рівень майстерності!
             
Урочисте відкриття  очного туру ІІІ (обласного) етапу конкурсу "Вчитель року - 2016".

        Сьогодні, 3 лютого, на нас чекали непрості випробування – тестування професійної майстерності, конкурсні випробування «Інформаційне повідомлення» та «Захист навчального проекту»,  які ще не закінчились. Трохи схвильовані та напружені через нестачу часу.  Але не здаємося, йдемо до мети (чи то до перемоги, чи то до самовдосконалення, та тільки вперед!).

Тож, любі мої колеги –

Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають, 
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!


Комментариев нет:

Отправить комментарий